Velgen lassen

Scheuren in uw velgen kunnen wij snel en vakkundig lassen. Van diepe beschadigingen in de spaken tot en met lichte oneffenheden. De beschadiging wordt eerst (op)gelast en vervolgens afgewerkt door het gedeeltelijk of in zijn geheel spuiten van de gerepareerde velg. Na het lassen van een scheur moet de velg altijd gericht worden omdat er spanning in het materiaal kan komen tijdens het lassen.

De meeste velgen lassen we met een TIG las, voor het bereiken van een zeer hoge las kwaliteit. Bij deze lastechniek wordt gelast met een constante stroom. TIG-lassen wordt met name toegepast voor het lassen van hooggelegeerd staal (RVS, roestvast staal) of aluminium. Perfect voor het lassen van velgen dus. Als niet het juiste toevoegmateriaal wordt gebruikt, dan bestaat de kans dat de velg weer scheurt. Als er sprake is van materiaal moeiheid dan is de velg vaak nog helemaal rond, maar wel gescheurd. In dit geval heeft lassen weinig zin, aangezien deze dan toch vaak weer scheurt.TIG lassen is ook een moeilijke vorm van lassen omdat handmatig het toevoegmateriaal aangebracht moet worden. Er zijn dus continu 2 handen nodig.Bij Velgenservice.com hebben we veel ervaringen met lassen voor het herstellen van uw velgen. Zodat uw altijd het juiste advies kan verwachten.

Kosten velgen lassen
De kosten voor het lassen van velgen variëren prijzen zijn dan ook vanaf €35,-. Deze werkzaamheden voeren we zowel uit voor particulieren als voor bedrijven. Neem contact op via het formulier of bel direct 06 – 110 113 54 voor een prijsopgave op maat.