Velgen spuiten

Heeft u schade aan uw velgen of zijn ze dof geworden en wilt u de mooie glans weer terug? Velgen spuiten (aluminium, stalen of lichtmetalen velgen) is dan een prima oplossing. We gebruiken alleen hoogwaardige laksoorten voor een strak eindresultaat.

Als de grondlaag niet is aangetast en de velg niet afbladdert of oxidatievorming heeft, dan is het mogelijk de velgen over te spuiten. Na een inspectie van de velg en het eventueel behandelen van de stoeprandschade gaan we de velg schuren. Vervolgens de grondlaag, daarna de kleurlaag. En als laatste zorgen de blanke laklagen voor de glans.Bovendien hecht het vuil hierdoor minder goed op de velg.

Stralen van velgen
Pekel in de winter kan een velg zodanig aantasten dat deze door corrosie helemaal aan het verweren is. Is dit ook bij u het geval, dan is eerst het stralen van velgen noodzakelijk. Na het stralen van de velgen zijn alle laklagen weg en is deze helemaal kaal. Ideaal voor het bijwerken van grote en kleine deukjes. Om de levensduur van de velg te vergroten en voor een strak eindresultaat wordt ook vaak een grondlaag van poedercoating aangebracht. Of we spuiten de grondlaag met een 2k epoxy grondverf. Daarna wordt de kleurlaag gespoten en vervolgens de afwerking met de blanke lak in mat, zijdeglans of hoogglans.

Velgen spuiten – uw beschadigde velgen weer als nieuw

Laat uw velgen spuiten bij Velgenservice.com. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van het spuiten van uw velgen. Of bel ons voor meer informatie over onze mogelijkheden, diensten en service. Bel 06 – 110 113 54 of stuur een e-mail naar info@velgenservice.com. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar.

Bekijk voorbeelden: