CNC gedraaide velgen / Gepolijste velgen

Het is jammer als uw mooie velgen zijn beschadigd door bijvoorbeeld een stoeprand, of dat door steenslag de blanke laklaag eraf is en oxidatie lelijke vlekken veroorzaakt. Deze schade is door ons prima te herstellen door het (af)draaien van uw beschadigde velg op onze speciale CNC draaibank.
We kunnen u ook heel goed van dienst zijn als de spaken van de velgen niet vlak zijn maar bol of hol.
Het (af)draaien van beschadigde velgen voeren we zowel uit voor particulieren als ook voor bedrijven.

CNC draaien van beschadigde velgen
Draaien is een verspaningstechniek voor het bewerken van materialen. Terwijl het product ronddraait wordt er een snijbeweging uitgevoerd door de beitel.
Met onze speciale CNC (Computer Numerical Control, zie Wikipedia) draaibank en probe tasten wij op de tiende milimeter nauwkeurig de velg af.
Dit zodat we een exacte scan hebben van uw beschadigde velg. Vervolgens wordt de beschadigde velg indien nodig opgelast om vervolgens de velg af te draaien. Met als gevolg dat de beschadiging van uw velg niet meer zichtbaar is.
Deze techniek passen we veel toe bij gedraaide / gepolijste velgen zoals o.a. Mercedes AMG velgen, Audi A8 velgen, Porsche Cayenne velgen, Kia velgen, Volkswagen velgen en BMW velgen. Maar ook velgen van andere automerken kunnen afgedraaid worden op onze CNC draaibank.

Het alleen polijsten van velgen is heel iets anders dan CNC gedraaide velgen.
Wij kunnen u helpen uw keuze te maken wat voor u het beste is!
Klik hier voor meer informatie over de Gepolijste velgen.

Kosten velgen draaien
De kosten voor het draaien van alleen velgranden bedragen vanaf 35,- eur p/stuk of de gehele voorzijde van de velg vanaf 85,- eur p/stuk (aluminium of lichtmetaal) Bekijk alle kostenindicaties voor het opknappen van velgen.

Wilt u graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor reparatie van uw beschadigde velgen. Of bel direct 06 – 110 113 54.

Bekijk voorbeelden: